Dalmatian charcuterie and cheese dining bar

Nezaobilazna stanica za sve one koji žele kušati najbolje tradicionalne dalmatinske proizvode. Na našoj bogatoj karti pronaći ćete vrhunski pšut, pečenicu, selekciju domaćih sireva uključujući vrhunski paški sir, kravlji sir iz luga, kravlji sir iz komine i još puno toga. U našoj otvorenoj kuhinji možete sudjelovati i na Chef’s Tableu, ali uz prethodnu rezervaciju na info@oilbar.hr

cropped-favicon.png

Gastro Shop & Olive Oil Tasting Room

shop

Sve što vam se svidjelo na stolovima možete pronaći u Gastro shopu! Naš Gastro shop svakog dana od 12 do 17h pretvara se u walk in sobu za degustacije maslinovog ulja. Zbog više od 50 vrsta maslinovog ulja, hrvatskih vina i teglica s domaćim namazima poželjet ćete kuhati svaki dan!

Wine & Dine

Da bi udovoljili svima koji žele probati delicije iz Uje kuhinje, od 18 sati otvaramo i Wine bar. Uz bogat izbor vina i kuhinju Uje oil bara, opustite se u hladu restauriranog originalnog zapadnog zida Dioklecijanove palače.

Seafood Experience Room

shop

Seafood Experience Room privatne je peškarija našeg Uje Oil bara na kojoj se nalazi dnevna selekcija svježeg ulova ribe i školjki koje možete izabrati za glavno jelo. Za one odvažnije nudimo svježe kamenice uz čašu hladnog šampanjca, pa čak i svježeg jastoga!

seafood open kitchen dining room

Naša seafood open kitchen dining room prostire se na dvije sobe u kojima možete uživati u intimnoj i mirnoj atmosferi dok naš tim pripreme vaše glavno jelo! Svratite nam svakog dana od 17h!

CONTACT

For all booking and other inquiries, feel free to call

095/200 8008

or send us an e-mail.

INFO

Dominisova 6, 21 000 Split

phone: 095 200 8008

e-mail: info@oilbar.hr

SOCIAL

WORKING HOURS

Every day

12.00 – 24.00

Copyright Uje Oilbar 2018. All rights reserved.